top of page

De ideale bestemming voor deze zomer

Het is meer dan een droom

Contea dei Ciliegi

Het vakantie resort Contea dei Ciliegi ligt in Pedaso, een klein dorpje aan de Adriatische kust in het zuiden van de regio Le Marche met alle essentiële elementen die het mogelijk maakt om

de juiste sociale afstand van elkaar te houden:

- appartementen met ieder een aparte privé ingang,

- 80.000 m2 natuurpark,

- kleinschalig: maximaal 10 gezinnen.

IMG_6801.jpeg
IMG_8577.jpeg
IMG_5036.jpg

Veiligheid in de eerste plaats

Als extra voorzorgsmaatregel, om de juiste afstand tussen gasten en de receptie medewerkers te waarborgen, indien gewenst, hebben we enkele aangepaste procedures ingevoerd.

IMG_8528.jpeg
de eigenaar Luigi Bruti

Check in

Aanleveren van identiteitsdocumenten:
dit kan ook, voor aankomst plaatsvinden, door online gegevens in te vullen op onze webportaal, zonder dat u daarvoor naar de receptie van de resort hoeft te gaan.

Automatische openen van de toegangspoort:
Bij aankomst kunnen gasten de toegangspoort zelf openen door middel van een code die met de boekingsbevestiging is verzonden

toegangskaarten voor het appartement:
Bij elke ingang van ieder afzonderlijk appartement is een kluisje voorzien waarin de toegangskaarten zitten. Voor aankomst wordt de code van het betreffende kluisje aan de gast verzonden zodat men de kaart kan krijgen zonder bij de receptie langs te gaan

Uitchecken

Teruggave van toegangskaarten:
deze kunnen in het appartement achtergelaten worden

Betaling:
Dit kan via een online overschrijving of via Paypal, zonder naar de receptie te gaan.

Factuur:
Deze wordt rechtstreeks naar uw e-mailadres gestuurd.

... en hoe zit het met het zwembad ?

Piscina Giorno1 (1).jpg

Desinfectie d.m.v. zoutbehandeling:


Deze behandeling is niet alleen milieuvriendelijker, comfortabeler en minder irriterend dan bij chloorzwembaden, maar biedt ook het voordeel dat de desinfectie automatisch plaats vindt.

 

Het zwembadwater is licht zout (tussen 5 en 6 gram zout per liter, dus 9 keer minder dan zeewater) en de chloride-ionen die in de elektrolyse-reactie aanwezig zijn met behulp van titaniumelektroden in het water, worden omgezet in gasvormig chloor, een krachtig desinfectiemiddel dat direct oplost in het water en voor een natuurlijke desinfectie zorgt.

 

Het aldus gevormde natuurlijke chloor is een uiterst effectief desinfectiemiddel om micro-organismen (bacteriën, algen, enz.) te verwijderen; dit natuurlijke chloor wordt via de retourmonden in de tank verdeeld en behandelt het zwembadwater effectief.

CONTEA DEI CILIEGI The Shelter of Senses

CONTEA DEI CILIEGI The Shelter of Senses

Riproduci Video
CONTEA DEI CILIEGI Video Tour (Nederlands)

CONTEA DEI CILIEGI Video Tour (Nederlands)

Riproduci Video
bottom of page